Valikko Sulje

Lord

15.10.2021: Lord saapui Suomeen kotihoitoon. Kuulumisia lisätään myöhemmin tarkemmin.

Tarhaesittely 2.9.2021: Lord ja sen paras ystävä Chubaka (samanikäinen uros) joutuivat Moskovan 3000 koiran tarhalle kolmisen vuotta sitten kodista. Syytä näiden poikien hylkäämiseen ei tiedetä mutta molemmille oli luonnollisesti iso järkytys joutua kotioloista tarhalle. Ajan kanssa he tottuivat tarhaoloihin ja he ovat olleet yhdessä samassa häkissä kaikki nämä vuodet. Chubakalle on löytynyt hoitopaikka ja mahdollinen koti Suomesta ja yritämme löytää mahdollisuuden myös Lordille, jotta pojat pääsisivät yhdessä pois tarhalta.

Lord on aktiivinen paimenkoiratyyppinen iso uros. Lord on n. 5-vuotias. Se on kaksikosta ”pomo”, jota Chubaka seurailee ja johon se tukeutuu. Lord sopisi parhaiten kotiin, missä ymmärretään paimenkoiran sielunelämää. Lord tulee tarvitsemaan tulevassa kodissaan aktiviteetteja ja se varmasti nauttisi pitkistä lenkeistä ja kaikesta touhuamisesta ihmisen kanssa.Se vaikuttaa luonteeltaan melko itsevarmalta ja tasapainoiselta koiralta. Todennäköisesti se sopisi kaupunkioloihinkin sillä se ei tunnu herkästi säikähtävän ääniä tai uusia asioita. Tarhaoloissa on vaikea arvioida haukkuherkkyyttä mutta miltään joka asiaan kommentoijalta Lordi ei vaikuta. Lordi etsii luotettavaa ja pitkäpinnaista omistajaa, joka osaa käsitellä tämän tyyppisiä koiria. Ihan pienten lasten perheeseen Lordia ei varmuuden vuoksi suositella. Säkäkorkeus n.65cm. (Huom: Lordista on videot kuvien alapuolella.)

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ sekä koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/