Valikko Sulje

Lord

Lord etsii kotia Pietarissa. Yritetään, jos pappa Lordille löytyisi koti ❤️

Lord on Pietarissa yhteistyö tarhamme viereisellä tarhalla ja odottanut kotia siellä jo vuosia. Lord on n.10-11v pappa. Kerran vuosia sitten Lord sai kodin Suomesta mutta se palaututettiin tarhalle eroahdistuksen vuoksi. Meiltä pyydettiin apua pojalle, voisiko sille löytyä vielä seniorikoti Suomesta? Sellainen, joka ei hylkää poikaa vaan huolehtii siitä sen elämän loppuun asti. Olemme saaneet rahallista apua Lordin Suomeen saamiseen ja täten yhdistys voi kustantaa Lordin maahantuontikuluja. Tulolippu Suomeen olisi pojalle varattuna 23.3 Lord etsii kotia, missä ei ole uroskoiria ja jos narttu, niin luonteen tulisi olla rauhallinen.

Tarhalla Lord jakaa häkkinsä rauhallisen itsensä kokoisen nartun kanssa. Lord pitää lapsista – kouluikäisiä lapsia voi kodista löytyä. Kodin olisi hyvä sijaita ok- talossa mahdollisen eroahdistuksen vuoksi, ettei naapurit häiriinny. Tai sitten koti, missä ollaan paljon kotona ja voidaan harjoitella yksinoloa. Tosin näin vanhemmiten Lord on rauhoittunut paljon mutta tämä seikka tulee ottaa huomioon. Mikäli tulevassa kodissa olisi kissoja ja/tai pieniä koiria, tarhalla on mahdollista katsoa, miten Lord tulisi toimeen niiden kanssa. Luonteeltaan Lord on ihmisrakas mutta toki vieras ympäristö ja vieraat uudet ihmiset vaativat oman aikansa tottumiseen ja luottamuksen saavuttamiseen.

Lordista otetaan verikokeet ja hampaat hoidetaan kuntoon ennen Suomeen tuloa. On kuitenkin huomioitava, että venäläinen hammashoito ei ole yhtä korkeatasoista kuin suomalainen. Lisäksi tulevan kodin on toki varauduttava mahdollisiin ell kustannuksiin, vaikka yhdistys tuleekin vastaan muissa kuluissa.Mikäli Lordille ei löydy kotia, myös kotihoitopaikkaa voi pojalle tarjota ❤️ Ohessa kuvia Lordista vuosien varrelta tarhan ympäristöstä. Lord on n.55cm säkäkorkeudeltaan ja painoa n.25kg. Lord on lukuisia kertoja vuosien varrella rokotettu ja rokotukset ovat voimassa, poika on kastroitu ja sirutettu. Pojasta otetaan myös kattavat tautitestit.

Harkitut yhteydenotot sähköpostiimme adoptio.toivo@gmail.com tai voit myös täyttää kotiselvityslomakkeen niin olemme yhteydessä, kiitos 💕https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/