Valikko Sulje

Nala

4-vuotias steriloitu narttu.
Säkäkorkeus noin 47cm, paino noin 18-20kg
Asuu Tuusulassa luhtitalossa.

Nala saapui Suomeen ja nykyiseen kotiin nuorena neitinä syksyllä 2020 Pietarista, mutta hänelle joudutaan etsimään uutta kotia Nalasta johtumattomista syistä. Koti kuvailee että Nala on herkkä, iloinen ja rakastava tyttö, joka nauttii omien ihmistensä huomiosta, rapsutteluista ja kehuista. Nalan mielestä koiran paikka on ehdottomasti sängyssä, koska hän tykkää olla lähellä ihmistä. Oman perheen lapsiin Nala tottunut, mutta pienet ja täysin vieraat lapset ovat kovin jännittäviä. Uuden kodin mahdollisten lasten tulisi siis olla vähintään 12-vuotiaita. Nala rakastaa metsäseikkailuja. Hän osaa peruskäskyt ja mm. luoksetulonkin, joten nykyinen koti on pystynyt pitämään Nalaa irti aitaamattomallakin alueella. Hihnassakin Nala kävelee kauniisti.

Nykyisessä perheessä on myös ollut toinen tyttökoira, jonka hyväksyi ajan kanssa. Toisia koiria kohdatessa Nala on varautunut, mutta tulee yleensä toimeen: Isot koirat jännittää pienempiä enemmän.
Nala tykkää olla myös koirapuistossa, mutta tarvitsee siellä kuitenkin omaa tilaa, joten puustoiluja ei ole ajoitettu ruuhkaisimpaan aikaan.

Kotiin tulevilta vierailta ja etenkin miehiltä Nala tarvitsee ymmärrystä, koska miehet on Nalasta enemmän arveluttavia kuin naiset. Nala ei viihdy hälinän ja touhun keskellä, vaan silloin hän viihtyy paremmin omassa turvallisessa tilassaan. Nala ilmoittaa haukulla kotiin kuulemiansa ääniä sekä vieraiden tullessa, joten kerrostalo tai keskustan hälinä ei ole paras asumismuoto/-alue. Nalalla ei ole ollut haasteita yksinolojen kanssa, edes ainoana koirana ollessaan.

Nalalta on tänä vuonna kuvattu selkä sekä lonkat ja kuvissa oli kaikki ok. Fysioterapiassa jumeja löytyi pakaran ja reisien kohdalla sekä Nalan vatsalihaksia ohjeistettiin vahvistettavan kotona vatsan alta vähän hipsuttelemalla, jotta selkä ei olisi niin notkolla. Nala on ollut täysin terve, eikä hänellä ole ilmennyt allergiaa tms.

Nalalle toivotaan rauhallista kotia rauhalliselta alueelta, jossa hän saisi vietellä rentoja päiviä loppuelämänsä ajan.

Pitopaikkanumero: FI000018120408.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen: adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/