Valikko Sulje

Rita – VARATTU

Rita on suloinen n. 7 vuotias tyttö, joka pääsi Hyvinkäälle kotihoitoon kerrostaloon Pietarin kodittomien koirien tarhalta.

4.1.2020 Rita odottelee edelleen omaa pysyvää kotiaan. Tyttö on hienosti reipastunut kotihoitopaikassa ja on sisäsiistikin. Kotihoitaja arvelee, että Rita sopisi niin ainoaksi koiraksi kuin toistenkin koirien seuraan, tyttö on enemmän alistuva kuin dominoiva luonne. Hihnassa Rita kulkee oikein nätisti ja ulkoiluun on saanut koko ajan lisää rohkeutta. Tykkää lenkkeillä ja haisteleekin jo ympäristöään.

Rita on viettänyt vuosia tarhaelämää ja oli ensin toisella tarhalla kunnes se n.vuosi sitten siirtyi Pietarin tarhalle. Tarhalle tullessaan Rita oli kovin arka ja sillä meni kuukausia ennenkuin se avautui ja rohkaistui. Sittemmin Rita on ollut iloinen tyttö, joka on pitänyt kaikenlaisista ihmisistä.

Se osaa kulkea hyvin hihnassa ja tulee hyvin juttuun toisten koirien kanssa. Rita todennäköisesti tykkäisikin kovasti, että sen tulevassa kodissa olisi koiraseuraa. Tulevan omistajan on hyvä varautua, että Rita saattaa aluksi muuttua aremmaksi muutoksen myötä kunnes taas reipastuu omaksi itsekseen kun sille antaa aikaa sopeutua. Rita on tavannut myös kissoja eikä välitä niistä, joten sopii kissatalouteen. Ritan säkäkorkeus on n.45cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/ ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/