Valikko Sulje

Vera

Alle 1v steriloitu narttu
Rokotettu, sirutettu, tautitestattu
Kotihoidossa Mäntsälässä
Säkäkorkeus n.50-55cm, painoa n.20-25kg

Esittely 26.5.2024: Vera pääsi Suomeen kolmisen viikkoa sitten yhteistyötarhaltamme Pietarista. Veran kotihoitopaikassa on kaksi muuta koiraa ja 7- vuotias lapsi, joten Veraa voidaan ajatella lapsiperheeseen. Ulkonäölllisesti Vera muistuttaa labradorisekoitusta, joskaan roduista ei ole tietoa. Kotihoitaja kertoo tytöstä seuraavaa:

Vera on pirteä ja iloinen, hieman vielä pennunoloinen narttu. Vera on erittäin ihmisrakas ja häkellyttävän nopea oppimaan, miellyttämisenhalua on. Suukkoja annetaan antaumuksella. Ruoka motivoi tyttöä mainiosti, myös pöydälle pyrkimiseen 🤭 Veran kanssa on treenattu rauhoittumista ja istumista ennen palkkaa. Osaa istua ja melkein mennä maahan, paikalla pysyminen ei vielä ole ihan hallussa.

Vera ”puhuu koiraa” hyvin ja hienosti leikkii ja riehuu rajustikin muiden koirien kanssa. Osaa myös rauhoittaa leikin ja vihjata, ettei mun puruluuta saa viedä. Hihnassa kulkeminen sujuu melko hyvin, samoin kuin hoitotoimenpiteet. Veran mielestä kaikki ihmisen huomio on ihanaa. Mieluiten se nukkuisi kainalossa mutta tyytyy omaan petiin sängyn vieressä kun huomaa, että ihmiset käyvät nukkumaan. Sisäsiisteys on prosessissa ja vaihtelee päivittäin. Pissalle mennään ennen ja jälkeen ruuan tai leikin. Yön n. 23-06 pidättelee mutta aamulla kannattaa olla nopeasti ulkona.

Naapurin kissa ei liikoja Veraa kiinnosta, pihalla tepastellutta sepelkyyhkyä yritti hieman lähestyä mutta kun lintu lähti lentoon, luopui heti ja palasi muiden koirien luo.
Vera ei enää reagoi ympäristön ääniin, paitsi vastaa naapurin haukkuvalle koiralle. Jos haluaa helposti koulutettavan harrastuskoiran, jonka kanssa treenata vaikka agilitya, niin Verasta löytyy kykyä oppia ja halua treenata sekä vauhtia. Lutunen, oppimis- ja sopeutumiskykyinen koira, josta saa joku onnekas loistavan kumppanin.

Veran kotihoitopaikka sijaitsee ok-talossa rauhallisella alueella mutta vilkkaampi ympäristö ja kerrostalo ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella:
https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/


Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa myös adoptioprosessiin:
https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/