Valikko Sulje

Vilma

Esittely 12/2022: Vilma on n. 5-vuotias monirotuinen narttukoira, josta löytyy muun muassa paimenkoiraa ja laumanvartijaa. Vilma on etsinyt kotia Vaasan koiratarha Kulkurissa jo muutaman vuoden. Jotta Vilma löytäisi vihdoin oman kodin, yhdistyksemme haluaa auttaa edes sen verran, että jaamme Vilman ilmoitusta sivuillamme. Tarhan pitäjä kertoo Vilmasta seuraavaa: Vilma on varsin valloittava koira vaikka sana ”valloittava” ei välttämättä aukea heti vieraille ihmisille, jotka Vilman tapaavat ensi kerran. Tämä johtuu siitä, että Vilma jännittää ja pelkääkin epävarmuuttaan uusia tuttavuuksia kovasti ja sen myös käytöksellään näyttää😁 Kun kaveriksi pääsee, on Vilma se valloittava oma itsensä; todella hellyydenkipeä, omaa laumaansa rakastava ja kunniottava, solmuun väännettävä sylivauva☺️😄 Vilmasta saa kärsivällisellä tutustumisella ja ymmärtäväisyydellä uskollisen kaverin, todella sen (oman) ihmisen parhaan ystävän☺️

Vilma rakastaa ulkoilua ja luonnossa liikkumista ja se onkin oikein reipas lenkkikaveri, sanottakoon, että toisten koirien ohitus vaatii vielä reilusti harjoitusta😅 Vilma pitää myös leluista ja on leikkisäkin, mutta ei välttämättä tarvitse ketään leikittämään koko ajan, vaan keksii itsekin tekemistä. Hajujen tutkiskelu on kiinnostavaa ja omista jälkiharjoituksista nauttisi varmasti kovasti. Laumanvartija Vilmassa näkyy selkeästi ja vahtiviettiä löytyy, tämän vuoksi Vilmalle etsitäänkin kotia omakotitalosta rauhallisesta ympäristöstä, missä myös vahtiminen on sallittua. Edellisessä kodissaan Vilma on tottunut monenlaiseen erilaiseen pieneläimeen kissojen lisäksi ja muun muassa myös lemmikkilinnut on sille tuttuja. Toisten koirien suhteen on hyvin epälooginen kenestä tykkää ja kenestä ei, suurimmasta osasta ei pidä😅 Tästä syystä Vilma luovutetaan vain ainoksi koiraksi. Varmuuden vuoksi Vilmaa ei luovuteta lapsiperheeseen ja ihanteellisin vaihtoehto uudeksi omistajaksi olisi yksin asuvan henkilö.

Vilma on keskikokoa suurempi, noin reilu 60cm säkäkorkeudeltaan ja painoa on kolmisenkymmentä kiloa. Vilma on jälleen tällainen kotia etsivä koira, johon eivät kaikki ihastu sen joihinkin asioihin kohdistuvan haasteellisuuden vuoksi, mutta voimme kertoa, että siihen kyllä kannattaa tutustua💖 Vilmasta voi olla suoraan yhteydessä koiratarha Kulkurin numeroon 040-8342222 arkisin tai lauantaina klo 12-18.