Valikko Sulje

Yoda

8v, kohta 9 vuotta täyttävä kastroitu uros
Rokotettu, sirutettu
Kotihoidossa Kemiönsaaressa Turun lähellä
Säkäkorkeus n.40-45cm, painoa 13kg

Todella sympaattinen ja ihana Yoda etsii maailman parasta kotia ❤️ Yoda on todennäköisesti corgimix mutta roduista ei ole tietoa. Papsu on hirmu kiltti ja vaatimaton mutta melko itsepäinen luonne 😄 Yoda pitää toisista koirista, hoitopaikassa on kastroituja uroksia ja narttuja ja tykkää toisinaan leikkiä niiden kanssa. Kastroitu keskikokoinen uros Austin on Yodan paras leikkikamu. Yoda on itsevarma eikä lainkaan arka. Se matkustaa nätisti autossa eikä pelkää kaupungin ääniä.

Yoda tykkää lenkkeillä ja juoksennella pihalla mutta sisällä on rauhallinen, enimmäkseen makoilee pedissään. Edellisessä kodissaan pojalla oli eroahdistusta mutta nykyisessä hoitopaikassa ei ole ollut. Todennäköisesti johtuen siitä, että sillä on nykyään koiraseuraa.

Yoda sopisi rauhalliseen kotiin, missä sitä hemmotellaan ja missä se saa kaiken huolenpidon, mitä iäkkäämpi koira tarvitsee ❤️ Tulevan kodin täytyy olla ehdottomasti viimeinen, sillä Yodalla on ollut jo riittävästi muutoksia elämässään. Kissoihin Yoda suhtautuu sisällä hyvin, ulkona jahtaa. Lapsia ei ole tavannut mutta yläaste ikäiset ja vanhemmat teinit varmastikin ok. Pienet lapset voivat olla vähän turhan vilkkaita rauhallisen Yodan makuun.

Yhteydenotot kotiselvityslomakkeella:

https://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus

Jos et saa lähetettyä hakemusta, voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen adoptio.toivo@gmail.com

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin:

https://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi