Valikko Sulje

Yoshi – SAANUT KODIN

Esittely 12.1.24: Yoshi 2-vuotias narttu, n. 43 cm säkäkorkeus ja painaa n. 13kg. Kotihoidossa Kouvolassa rivitalossa.

Pikkuhukka Yoshi on tullut yhteistyötarhaltamme Pietarista Suomeen 21.12.2023 kotihoitoon opettelemaan kotikoiran elämää. Tarhalle se päätyi eräästä kylästä Pietarin kupeesta, missä se juoksenteli sisarustensa kanssa vailla huolenpitoa. Tarhalla Yoshi oli vuoden päivät ennen Suomeen pääsyään.

Yoshi on tullut Pietarista Suomeen kotihoitoon opettelemaan kotikoiran elämää.Yoshista on kuoriutunut kotihoidossa oikein eloisa tyyppi. Leikkii yksinään leluilla ja koittaa leikittää koira kavereita. Yoshi lenkkeilee reippaasti tehden lumisukelluksia rauhallisten koirakavereiden kanssa. Jos taas ulkoillessa mukana on häsläävämpi kaveri, alkaa Yoshia jännittämään. Yoshi tukeutuu rauhallisin koirakavereihin aika paljon joten tämmöinen olisi hyvä olla kodissa myös tukena.

Yoshi on nyt ollut kotihoidossa reilut 2 viikkoa ja antaa nyt vasta hieman silitellä ajoittain. Yoshi on kova myös juttelemaan ja toisinaan myös haukkuukin jonkun verran, joten kerrostalo ei ole ihanteellinen paikka. Tätä tyttöä onkin helppo aktivoida ruuan parissa sillä herkut ovatkin Yoshin mieleen. Uusien ihmisten kanssa vaatii aikaa ja miehiä selvästi aristelee enemmän. Alkuun sai tehdä yksin olo harjoituksia ja tällä hetkellä yksin olot sujuvat hyvin rajatussa tilassa koirakaveri kanssa. Yoshi soveltuisi parhaiten rauhalliselle alueelle, rauhallisen ihmisen tai pariskunnan luokse jossa olisi rauhallinen koirakaveri ja ymmärrystä aroista koirista.

Yoshi on steriloitu, rokotettu, sirutettu, ja tautitestattu sekä rekisteröity ruokaviraston koirarekisteriin.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/

ja koirien terveysosioon: http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/