Valikko Sulje

Yunna – SAANUT KODIN

13.9.2019 Siro rakenteinen Yunna odottelee edelleen sitä omaa pysyvää kotiaan. Yunna ei ole mikään iso tyttö, sillä on painoa arviolta 16 kg ja säkäkorkeus on n.45cm. Yunna sopisi erittäin hyvin lapsiperheeseen, kotihoitaja kertoo uusimmat kuulumiset tästä hyvin ihmisrakaasta tytöstä: Yunna kävi syyskuun alussa tutustumassa lapsiperheeseen. Nuorin lapsista oli 3v ja vanhemmat yläasteella.
Pienin lapsista pelkäsi koiria, mutta alun hankaluuksien jälkeen Yunnan ja ipanan kemiat kuitenkin kohtasi.
Yunna sopii ala-aste ikäisten toveriksi hyvin. Ne ovat riittävän vanhoja tulkitsemaan koiran elekieltä ja Yunna ei koe oloaan uhatuksi, huomiosta Yunna nauttii todella paljon.

7.5.2019 Ihmisrakas Yunna on ollut jo 5 kuukautta kotihoidossa eikä kukaan ole huomannut tätä iloista tyttöä! Yunna kaipaa kovasti omaan kotiin, missä saisi paljon rapsutuksia ja huomiota. Kotihoitaja kertoo Yunnan uusia kuulumisia: Yunna on mitä mainioin tytön typykkä! Se ei pelkää tippaakaan miehiä ja on muutenkin reipas nuori ripakinttu.

Oman luottoihmisen sukkia Yunna kyllä kähveltää ja saattaa ne reijittää, mutta mitään isompaa tihutyötä ei ole tehnyt.

Ääntään Yunna kyllä käyttää, joten kerrostaloon en tyttöä suosittele.
Yunna rakastaa juosta, leikkiä ja erityisesti se rakastaa ihmistä. Tyttö on hiukan mustasukkainen ihmisen huomiosta, mutta oikeanlaisella ohjaamisella, se ei ole häiritsevää. Yunna sopisi hyvin toisen nuoren koiran kaveriksi ja olisi varmaankin onnellisin niin.

Lapsia ei hoitopaikassa ole, mutta luulisin Yunnan sopivan perheeseen jossa on vähän jo isompia lapsia. Pienet kyllä menee kumoon tämän tytön leikkiessä.

Yunna on syntynyt 21.2.2018. Kuukauden ikäisestä asti Yunna on sisaruksineen asustanut tarhalla Pietarissa. Joulukuun lopussa hän pääsi Suomeen kotihoitoon. Yunna on kotihoidossa Varsinais-Suomessa. Kotihoitaja kertoo seuraavaa; Yunna kuuluu kippurahäntien klaaniinja ei soviäänen käyttönsä takia kerrostaloon.
Yunna on aika tyypillinen ipana.Tekee ajoittain tihutöitä ja ihmettelee suurin silmin maailmaa
Yunna on sisäsiisti ja aidatulla alueella tulee hienosti kutsusta luokse.
Kaikki ihmiset ovat tytön mielestä äärimmäisen ihania.
Kun yunnanin häntä heiluu, niin koko koira heiluu.Yunna onkin yksi positiivisimmista tuttavuuksista, joita meillä on vieraillut.
Yunna on tutustunut kissoihin,mutta saattaa pentumaisesti innostua niitä jahtaamaan.