Valikko Sulje

Bruys

Bruys on löytynyt Pietarista kadulta kun joukko katukoiria hyökkäsi sen kimppuun ja se otettiin tällön turvaan sterilointikampanjaa ylläpitävälle klinikalle. Sieltä Bruys matkusti tarhalle, missä on ollut nyt muutaman kuukauden.

Bruys on spanielityyppinen pieni-iso poika, joka on hyvin sosiaalinen ja avoin sekä rohkea. Bruys on taatusti ollut kotikoirana sillä se pitää ihmisistä todella paljon eikä ole lainkaan arka. Bruys on luonteeltaan spanielimainen eli ei mikään ihan pehmeä poika vaan omaa oman luonteensa. Bruys tuppaa esim.haukkumaan kovastikin vastaantuleville isoille koirille ja sillä on oma pienisuuri tahtonsa Ihmisiä kohtaan Bruys on kuitenkin todella kiltti ja tarhalla se jakaa häkkinsä toisten pienten koirien kanssa, Bruys tykkää pitkistä lenkeistä ja se haluaisi kovasti viettää aikaa ihmisen kanssa niin paljon kuin mahdollista. Säkäkorkeus n.35cm.

Yhteydenotot adoptiohakemuksella:  http://www.suojakotitoivo.fi/adoptiohakemus/ 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa adoptioprosessiin:  http://www.suojakotitoivo.fi/adoptioprosessi/sekä koirien terveysosioon:http://www.suojakotitoivo.fi/adoptoitavien-koirien-terveys/